Sidan innehåller annonslänkar
AlRICO

Dolls World Deluxe Docka med Tillbehör

Kontrollera pris

Köp nu

Den här lilla dockan skulle behöva ett skönt ba...


Jämför produkt Dolls World Deluxe Docka med Tillbehör online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dolls World Deluxe Docka med Tillbehör i kategorin AlRICO här hos oss.

Läs mer...
Kategori: AlRICO
Artikelnummer: 23187
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör

Tillbehör från Boland Party Partners

Se alla produkter
Teman

Teman från Buttericks Leco AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Handkontroll

En handkontroll är en inmatningsenhet som kopplas till antingen en dator eller ett TV-spel. Till TV-spel är handkontrollen sedan länge standarden inom inmatningsenheter. Handkontrollen består i regel av ett digitalt styrkors, minst en knapp och på senare tid även en eller två analoga joystickar. Handkontrollens styrkors och analoga styrspak manövreras i regel med en tumme.

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.