Sidan innehåller annonslänkar
PLASTO WORLD

Trolljakten Sällskapsspel

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Fly från elaka troll och försök ta er ut ur det läskiga trollberget i detta spännande Trolljakten sällskapspel I detta familjespel ska du och ditt lag försöka ta er ut ur berget genom att laga...


Jämför produkt Trolljakten Sällskapsspel online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Trolljakten Sällskapsspel i kategorin Barnspel här hos oss.

Kategori: Barnspel
Artikelnummer: 81024
Visa fler

Från kunskapsbanken

Sällskapsspel

Sällskapsspel är en hobby eller umgängesform som vanligtvis går ut på att flera personer slår Tärningar, flyttar pjäser på ett bräde eller drar kort i enlighet med spelets regler, med mål att vinna spelet. Det övergripande målet med sällskapsspel är dock att umgås och ha trevligt. Sällskapsspel omfattar inte exempelvis hasardspel, där man spelar om pengar eller egendom, och datorspel. Bland sällskapsspelen finns exempelvis kortspel, brädspel, frågespel, rollspel, konfliktspel, figurspel och tärningsspel. Vissa sällskapsspel liknar sport, på det sättet att de prövar spelarnas fysiska färdigheter, som reaktionsförmåga och precision.