Batman Dräkter

10 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Batman Dräkter, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Batman Dräkter. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Batman Dräkter går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Batman Dräkter

Hitta produkter inom kategorin Batman Dräkter till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Batman Dräkter.

Batman (även känd under det svenska namnet Läderlappen och ibland också känd som The Dark Knight) är en seriehjälte skapad 1939 av tecknaren Bob Kane och manusförfattaren Bill Finger. Batman är i grunden en vanlig människa utan superkrafter, något relativt unikt bland superhjältar i DC-universumet. Hans identitet är geniet och miljardären Bruce Wayne, som efter att hans föräldrar mördats av en rånare beslutar sig för att ägna sitt liv åt att bekämpa brottsligheten i Gotham City. Han svär att hämnas deras död och bekämpa brott. Efter många års hård mental och fysisk träning runt om i världen återvänder Bruce Wayne till sin hemstad Gotham City och maskerar sig som en mänsklig fladdermus och går under namnet Batman ("fladdermusmannen"). Genom sin förmögenhet och ovanligt stora intellekt bygger han och får tillgång till dyra och avancerade anordningar, apparater och vapen, varav de flesta finns på eller är inbyggda i hans skyddsdräkt. Under sitt hem, herrgårdskomplexet Wayne Manor, en bit utanför Gotham City, inreder han en grotta som han döper till Batcave ("fladdermusgrottan"), delvis för att gå i samma tema som hans alter ego Batman men även för att den är fylld med fladdermöss, som får tjäna som hans hemliga bas för brottsbekämpning. Som sin högra hand har Bruce betjänten Alfred Pennyworth, som tjänat familjen Wayne sedan innan Bruce var född. Efter en tid tar han även en föräldralös pojke, Richard 'Dick' Grayson, under sina vingar och gör honom till sin medhjälpare under namnet Robin (efter det engelska namnet för fågeln "Rödhake").

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
The Villain Dräkt 14-16 år