Sidan innehåller annonslänkar

Diva Starz Mall Mania

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Diva Starz Mall Mania på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Diva Starz Mall Mania inom kategorin Begagnade Spel.

Läs mer...
Kategori: Begagnade Spel
Artikelnummer: 85482
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör

Tillbehör från Boland Party Partners

Se alla produkter
Hem

Hem från Ballongkungen AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ficklampa

Ficklampa är ett bärbart belysningssverktyg där ljuskällan består av en eller flera elektriska lampor. Den första ficklampan uppfanns 1898. Den var från början handhållen men för stor för att få plats i en ficka; senare under 1900-talet utvecklade varianter i "fickformat". De inbyggda ljuskällorna är numera ofta små kryptonglödlampor eller lysdiodlampor. Ficklampor är i regel batteridrivna.

Mayhem

För ordet "mayhem", se mayhem på Wiktionary. För albumet av Imelda May, se Mayhem (musikalbum).Mayhem (också känd som The True Mayhem) är ett norskt black metal-band som grundades 1984. Mayhems medlemmar har skiftat genom åren, men nämnas bör svenske vokalisten Dead, Per Yngve Ohlin (1969–1991) och norske gitarristen Euronymous (Øystein Aarseth) (1968–1993). En klassisk Mayhem-låt är "Freezing Moon", skriven av Dead. Bandets debutskiva, EP:n Deathcrush, gavs ut 1987. Mayhem blev uppmärksammat i press och media i samband med en rad kyrkbränningar, sångaren Deads självmord 1991 och kanske framför allt när gitarristen Euronymous år 1993 knivmördades av Varg Vikernes, basist i samma band.