Sidan innehåller annonslänkar

Donkey Kong Country 2

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Donkey Kong Country 2 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Donkey Kong Country 2 inom kategorin Begagnade Spel.

Läs mer...
Kategori: Begagnade Spel
Artikelnummer: 25020
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Bristol Novelty Ltd

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från Miljöcenter AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Penna

Penna, från latinets penna, fjäder från en fågel (vingpenna), är ett skrivverktyg som finns i många variationer. Skriftlärare uppfann vasspennan i det antika Egypten som ett försök att hitta alternativ till fjäderpennor och att skriva i lera. Denna innovation ledde till många av de olika typerna av skrivverktyg vi har att skriva med idag.

Som

Som eller SOM kan avse: SOM - Svensk förening för orofacial medicin, se Orofacial medicin Som (bok) – en diktsamling av den färöiske författaren Rói Patursson Som (valuta) – valuta i Kirgizistan och Uzbekistan Som (ubåt) – en av de ryska ubåtarna i Som-klassen SOM-institutet – ett centrum med inriktning på undersöknings- och seminarieverksamhet Som-klass – rysk ubåtsklass SOM-kulturen – en senneolitisk kultur, se Seine-Oise-Marne-kulturen Svenska oberoende musikproducenter – en svensk intresseorganisation för svenska oberoende skivbolag

Digital

Digital kommer från engelskans digit (för siffra) som i sin tur kommer från latinets digitus i betydelsen finger. Begreppet digital kommer således endast indirekt från den gamla seden att räkna på fingrarna, men det handlar likväl om räkning med diskreta storheter, sådana som kan uttryckas med siffror (motsatsen är analog). Däremot kan en läkare utföra en digital undersökning, det vill säga en undersökning med fingrarna.

Abbedissa

En abbedissa (av medeltidslatinets abbatissa) är inom den katolska- och ortodoxa kyrkan titeln på föreståndarinnan för ett nunnekloster. Då den ortodoxa kyrkan inte har några ordnar benämns alla kvinnliga föreståndarinnor abbedissa, men i den katolska kyrkan är titeln reserverad för benediktin-, cisterciens-, kartusian-, birgittin- och klarissföreståndarinnor. Abbedissans ställning är likvärdig med abbotens, bortsett från funktionen som präst. I andra ordnar benämns de "mother superior" (utan någon särskild motsvarighet på svenska) eller priorinna. Stav och ring är två insignier som en abbedissa använder.Abbedissa emerita är den titel som används efter att innehavaren lämnat sitt uppdrag och betecknar att hon fortfarande är formellt knuten till kyrkan och stiftet och alltjämt bunden vid sina avgivna löften.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015