Sidan innehåller annonslänkar

Dora The Explorer Super Star ADV

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Dora The Explorer Super Star ADV på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dora The Explorer Super Star ADV inom kategorin Begagnade Spel.

Läs mer...
Kategori: Begagnade Spel
Artikelnummer: 83164
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från Palmer Agencies Ltd

Se alla produkter
Tillverkare

Tillverkare från Smiffys

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Glitter

Glitter är en blandning bestående av små reflekterande partiklar som kan ha olika form och färg. Glitterpartiklarna reflekterar ljus från olika vinlar, vilket får glittret att glittra och glimra. Glitter liknar konfetti och paljetter men har mindre partiklar. Från förhistorisk tid har man använt olika material, som malakit, glimmer och andra sten och mineraler, men även insekter och glas. Modernt glitter tillverkas ofta av plast, papper eller metall. Glitter används i visst smink och hygienartiklar, som dekoration, till pyssel eller hobbyarbeten eller som dekoration på textilier och kläder. Glittergirlang, även stavat glittergirland, förekommer som julpynt, bland annat i julgranar. Föregångaren började tillverkas under 1700-talet i tyska Fürth och Nürnberg. I Sverige gick det under benämningen änglahår när det blev vanligt runt år 1880.Glitter i form av mikroplaster är skadligt för miljön och djurlivet. Det finns därför krav på att sådant glitter borde förbjudas. Det finns alternativt glitter på marknaden som är nedbrytbart i naturen.

Siffra

En siffra (från arabiskans as-sifr) är ett skrivtecken, en symbol som används för att beteckna tal. I svenska och i andra västerländska språk används de så kallade arabiska siffrorna, som från Indien via araberna spreds till Europa.