Sidan innehåller annonslänkar

Dora Utforskaren Djuräventyr

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Dora Utforskaren Djuräventyr på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dora Utforskaren Djuräventyr inom kategorin Begagnade Spel.

Läs mer...
Kategori: Begagnade Spel
Artikelnummer: 58868
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Miljöcenter AB Neudorff

Se alla produkter
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Fancydresswarehouse

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kylskåpspoesi

Kylskåpspoesi består av ett antal små och tunna fyrkantiga magneter med ord eller delar av ord, bokstäver samt ändelser på, som man använder till att skriva meningar eller poesi med, därav namnet. Eftersom man bara har en begränsad tillgång till ord och bokstäver blir kylskåpspoesin korthuggen och ofta inte helt "korrekt". Man kan försöka skriva haikudikter. Kylskåpspoesi dök upp i Sverige i slutet av 1990-talet. 2010 lanserade Ikea SM i kylskåpspoesi..

Adapter

Adapter, från engelskan adapt, vilket betyder "anpassa", är en anpassningsenhet, det vill säga en anordning som gör det möjligt att anpassa en apparat eller funktion till en annan apparat eller funktion, ofta för att dessa ska kunna verka ihop eller kopplas samman. En adapter är ofta en lös enhet, det vill säga en tillsats.

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba