DJ Hero Wireless Crossfader Controller

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt DJ Hero Wireless Crossfader Controller online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten DJ Hero Wireless Crossfader Controller i kategorin Begagnade Tillbehör här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Begagnade Tillbehör
Artikelnummer: 70775
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Oriola

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från basf

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ahlgrens

F. Ahlgrens Tekniska Fabrik AB etablerades i Gävle 1885 av Fredrik Ahlgren och var ett familjeföretag som bl.a. producerade parfymer, medikamenter, olika sko- och metallputsmedel och ett prisbelönt skrivbläck. Adolf Ahlgren började som handelsresande för broderns fabrik, innan han 1916 grundade dotterbolaget AB Pastill för tillverkning av konfektyr. 1933 slogs de båda bolagen samman till F. Ahlgrens Tekniska Fabrik AB. Redan 1909 hade man dock börjat framställa pastiller, Läkerol.Ahlgrens var familjeföretag fram till 1985 då det såldes av Sture, Robert, Olle och Björn Ahlgren till Procordia. Procordia sålde 1993 Ahlgrens till det finska konglomeratet Huhtamäki som omedelbart avvecklade varumärket Ahlgrens till förmån för varumärket Leaf som användes för allt från godis till plastmuggar. 1999 såldes Leaf vidare till den nederländska livsmedelskoncernen CSM. 2011 köptes Leaf av Cloetta som beslöt att stänga fabriken i Gävle 2014.Ahlgrens är mest känd för Ahlgrens bilar och Läkerol. Bland övriga Ahlgrens-produkter, som numera bär Malacos varumärke, kan nämnas Pim Pim, Zoo, Fruxo, Zig Zag och Brio. De två sistnämnda tillverkades ursprungligen av den lokala konkurrenten Pix (ursprungligen Ericson & Rabenius) som förvärvades av Ahlgrens 1975.

Abbedissa

En abbedissa (av medeltidslatinets abbatissa) är inom den katolska- och ortodoxa kyrkan titeln på föreståndarinnan för ett nunnekloster. Då den ortodoxa kyrkan inte har några ordnar benämns alla kvinnliga föreståndarinnor abbedissa, men i den katolska kyrkan är titeln reserverad för benediktin-, cisterciens-, kartusian-, birgittin- och klarissföreståndarinnor. Abbedissans ställning är likvärdig med abbotens, bortsett från funktionen som präst. I andra ordnar benämns de "mother superior" (utan någon särskild motsvarighet på svenska) eller priorinna. Stav och ring är två insignier som en abbedissa använder.Abbedissa emerita är den titel som används efter att innehavaren lämnat sitt uppdrag och betecknar att hon fortfarande är formellt knuten till kyrkan och stiftet och alltjämt bunden vid sina avgivna löften.

Burk

Burk avser en mindre behållare med lock som ofta är cylindrisk. Burkar kan till exempel vara gjorda av metall, glas eller plast, och har i regel lock. Konservburken i metall uppfanns 1810 av britten Peter Durand. Ordet "burk" är belagt i svenska språket sedan 1385.

102

102 (CII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015