Beige

13 Produkter
Här finns produkter i kategorin Beige. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Beige. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Beige.
Filtrera varumärke
Sortera

Beige

Hitta produkter inom kategorin Beige till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Beige.

Beige ([bæːʂ], [bɛːɕ] eller [bεːɧ]) är en ljus gul- och gråaktig färg.Termen kommer ursprungligen från beige kläde[källa behövs], ett ofärgat ulltyg. Det har därefter kommit att användas för en rad ljusa färgskalor och är ofta använt för att beteckna ljust bruna färger. ”Beige” används ibland som symbol eller metafor för tråkighet och allmän likgiltighet. Jämför här den beige kunden i TV-serien Macken. Någon färg med namnet beige finns inte bland de ursprungliga HTML-färgerna eller webbfärgerna (X11). I andra källor ges beige färgkoordinaterna i boxen härintill.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Torkat Vete Natur