Sidan innehåller annonslänkar
Amscan International

Trolls Poppy Barn Maskeraddräkt - Large

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Har du en liten krabat där hemma som är helt tokig i Poppy? Den populära karaktären från Trolls är många barns favorit och nu finns det möjlighet att klä?


Jämför produkt Trolls Poppy Barn Maskeraddräkt - Large online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Trolls Poppy Barn Maskeraddräkt - Large i kategorin Blå här hos oss.

Kategori: Blå
Artikelnummer: 57167-3
Visa fler

Från kunskapsbanken

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.

Blå

Blå är en av de traditionella spektralfärgerna och karakteriseras av kort våglängd. Det blåa färgområdet omfattar en mängd olika nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är blå en av sex elementarfärger och har beteckningen B. I RGB-systemet för additiv färgblandning är blå (B) en av de tre primärfärgerna. Blått är färgen hos himmel och vatten men är för övrigt ovanligt i naturen. I västerländsk symbolik representerar blått ofta tro och trofasthet, och i svensk politik står blått för borgerlighet.