Produkter från Camping

25 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Camping, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Camping. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Camping går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera
Visa fler

Camping

Hitta produkter inom kategorin Camping till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Camping.

Camping är en variant typ av turism där man bor i tält, husvagn, husbil, stugby eller liknande, men inte på hotell, vandrarhem eller under bar himmel. Vanligen färdas campingturisten med motorfordon, cykel, eller båt. Om man bor under bar himmel, vandrar till fots eller färdas med kanot, brukar man i stället tala om hajk. Campare är en person som utnyttjar en mobil boendeform oavsett plats och syfte. Innebörden har utvecklats genom åren och innefattar fler än de som bor på en campingplats. Även den som övernattar i husvagn, husbil etcetera vid sport- och fritidsaktiviteter inkluderas i dag i ordet campare. En campare definieras alltså snarare utifrån den mobila boendeformen än var campingen genomförs.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Nattkikare med inbyggd kamera och 1000m. räckvidd