Rubies Costumes Co.

Donatello Second Skin Maskeraddräkt - Large

Kontrollera pris

Köp nu

Visa upp din sköldpaddefigur med denna supersnygga Donatellodräkt! Dräkten är stretchig och följsam och den inkluderar roliga accessoarer så som skal, bälte, armbågsskydd?


Beställ Donatello Second Skin Maskeraddräkt - Large på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Donatello Second Skin Maskeraddräkt - Large inom kategorin Damdräkter.

Läs mer...
Kategori: Damdräkter
Artikelnummer: 30757-2
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Smiffys

Se alla produkter
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Orlob-Karneval

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Väst

Väst kan avse: Väst – ett väderstreck, se väster Väst – en kulturgeografisk term med olika betydelser, se västvärlden Väst (plagg) – ett plagg Väst (FMÖ 86) – en militärövning i Sverige 1986

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.

Keps

En keps är en typ av huvudbonad, en mjuk mössa med skärm. Ursprungslandet anses vara Storbritannien, där den lanserades under 1880-talet. En vanlig typ av keps är basebollkepsen. En annan är den så kallade "gubbkepsen". Under bandyns storhetstid var kepsen den självklara huvudbonaden för sportens utövare. Under senare tid har kepsen blivit en vanlig accessoar, inte minst bland yngre män och hipsters. Användning inomhus är kontroversiell eftersom det strider mot den traditionella konventionen att man där tar av sig eventuell huvudbonad.