DECORA

6 Produkter
Artiklar från DECORA finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin DECORA. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Sortera

DECORA

Hitta produkter inom kategorin DECORA till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom DECORA.

Decora är en japansk klädstil. Den är färgglad och spexig och kännetecknas av att personen har många kläder och plastiga accessoarer. Stilen kan anses gå ut på att vara barn så länge som möjligt. Utanför Japan kallas stilen ofta felaktigt för Fruits, som egentligen kommer från tidningen FRUiTS som är inriktat på det japanska gatumodet, där Decoras ingår. Decora kan även kallas Harajuku. Mest visar man upp decora på Harajuku Bridge i Japan där man visar upp olika stilar m.m. Decora/Harajuku kan bäras av både killar och tjejer, i många fall är killarna rätt så mer svarta än vad tjejerna brukar vara men det kan variera.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Strösselmix Guld