Sidan innehåller annonslänkar

Adventsljusstake Tomtar


Jämför produkt Adventsljusstake Tomtar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adventsljusstake Tomtar i kategorin Dekoration här hos oss.

Produktinformation

Här har du en dekorativ julstake advents ljusstake som med levande ljus är redo att tändas på inför advent och jul den kommer med tomtenissar som kanske rentav vaknar till liv och ser till så ni... .

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning

Se gärna också

Stickers Glittriga Siffror Guld

Superfina glittriga stickers i form av siffror som garanterat snyggar till ditt pyssel riktigt ordentligt Passande klistermärken för dig som vill få till snyggt glittrande siffror på exempelvis kalasinbjudningar...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adventsljusstake

En adventsljusstake, ibland avkortat: adventsstake, är en ljusstake med fyra levande ljus som används i adventstid. Första advent tänds ett av ljusen längst ut på staken. Andra advent tänds både det första ljuset samt det som finns bredvid det tidigare och så vidare fram till fjärde advent då alla ljusen är tända. Genom att låta ljusen brinna ungefär lika länge varje advent har det vid fjärde advent bildats en "trappa" av ljusen.