Sidan innehåller annonslänkar

Pom Pom Dekorationer Mix


Jämför produkt Pom Pom Dekorationer Mix online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Pom Pom Dekorationer Mix i kategorin Dekoration här hos oss.

Produktinformation

Festliga pom poms till party och fest Superfina hängande dekorationer i papper i härligt rosa grönt och blått perfekt pynt att ha i fönster eller i taket för festlig känsla Dessa fina och fluffiga... .

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning

Från kunskapsbanken

Megamix

En megamix är vanligtvis en rad olika låtar med diverse artister som spelas i ett och samma spår, som en lång låt där de mixats samman. Vanligt förekommande är att de discjockeyer som mixat spåret gjort övergångarna underhållande med till exempel a cappella, roliga samplingar osv. En liknande mix fast med en och samma artist kallas på svenska för potpurri och på engelska för medley.