Sidan innehåller annonslänkar
Gadget Master

Tupp Latexmask - One size

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Tupp Latexmask - One size på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tupp Latexmask - One size inom kategorin Djurmasker.

Kategori: Djurmasker
Artikelnummer: 5903181047565
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tupp

En tupp är en hane bland hönsfåglar, främst hos de större hönsfåglarna, som tamhöns, kalkoner, orrar, tjädrar och ripor.

Abandoned

Abandoned är en amerikansk thrillerfilm från 2010 i regi av Michael Feifer. Huvudrollen som Mary spelas av Brittany Murphy, vilken blev Murphys sista roll.

Size

Size är ett svenskt skivbolag grundat och drivet av Steve Angello. Den första Size-releasen släpptes 2003. Det var en EP av Steve Angello som heter: Simplicity EP. Steve Angello grundade Size för att det var svårt att släppa låtar hos andra skivbolag eftersom han inte var så populär 2003, så det var inte så många skivbolag som ville släppa hans musik. Size släpper bara musik i genren elektronisk dansmusik. De som skrivit kontrakt med Size är grundaren Steve Angello, Steves lillebror An21, Max Vangeli, Junior Sanchez och Still Young. Size samarbetar också med Rebels Studios som deras kreativa byrå. Rebels studios gör bl.a. Size-konstverken på låtarna, filmar musikvideor/livekonserter och gör reklam åt Size.

Gadget

Gadget är ett grindcore-band från Gävle som startade 1999 och som gett ut tre fullängdsalbum. Gadget startades av William Blackmon och Rikard Olsson 1999. Bandet var från början menat att vara Williams solo-projekt men blev senare ett band. 2003 spelade Gadget in sin första fullängdsskiva Remote, i Phlat Planet Studio i Göteborg tillsammans producenten Fredrik Reinedahl. Remote släpptes av Relapse Records 16 februari 2004. Bandets andra album, The Funeral March, spelades in i januari 2006 och producerades av William Blackmon och bandet själva. The Funeral March släpptes i maj senare samma år. I december 2013 meddelade bandet på sin Facebooksida att ett tredje och ännu obetitlat album skulle börja spelas in i Studio Overlook den 24 januari 2014.