Sidan innehåller annonslänkar
AlRICO

Tutu Love Äta Väta Docka med Badkar

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Har ditt barn alltid velat ha en kissande docka så kommer här en Tutu Baby doll docka med badkar och tillbehör perfekt för alla som både vill kunna mata med nappflaska och ha en docka som kan kissa...


Beställ Tutu Love Äta Väta Docka med Badkar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tutu Love Äta Väta Docka med Badkar inom kategorin Dockor.

Kategori: Dockor
Artikelnummer: 6374
Visa fler

Från kunskapsbanken

Love

Love kan syfta på: Love (tennisterm) – en tennisterm med betydelsen noll Love 103,9 – en radiokanal i Södermanland Love (namn) – ett mansnamn/kvinnonamn Love (efternamn) – ett efternamn och personer med namnet

Excavata

Excavata är en grupp encelliga eukaryota organismer, som numera brukar räknas som ett rike, och som tidigare ingick i riket protozoer. Många av dem lever som parasiter, till exempel Giardia. Många s.k. ögondjur (stammen Euglenozoa/divisionen Euglenophyta) är fotosyntetiserande tack vare sekundär endosymbios med grönalger. Nedanstående kladogram visar de ingående gruppernas troliga släktskap.

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.