Dold HD kamera i Klädhängare med rörelsedetektor - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Dold HD kamera i Klädhängare med rörelsedetektor - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dold HD kamera i Klädhängare med rörelsedetektor - Svart inom kategorin Dolda kameror.

Läs mer...
Kategori: Dolda kameror
Artikelnummer: ps-spkh-s
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Oriola

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från Miljöcenter AB

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

1990

1990 (MCMXC) var ett normalår som började en måndag i den gregorianska kalendern. Det var det första året på decenniet 1990-talet.

Activity

Activity, född 11 juni 1988 i Kungsbacka i Kalmar län, är en svensk varmblodig travhäst som tävlade mellan 1993 och 1997. Han tränades av Bengt Hansson och kördes av Anders Lindqvist eller Thomas Uhrberg. Under tävlingskarriären sprang han in 10,9 miljoner kronor på 156 starter, varav 32 segrar, 20 andraplatser och 32 tredjeplatser.

Pennywise

Pennywise är ett amerikanskt punkrockband som bildades 1988 i Hermosa Beach i Kalifornien.

Ultimate

Ultimate, tidigare känt som ultimate frisbee, är en lagsport som spelas med en frisbee. Under spelet passas frisbeen mellan lagkamraterna, att springa med frisbeen är inte tillåtet. Mål görs genom att frisbeen fångas i ett målområde, likt en touch-down i amerikansk fotboll. Sporten spelas på tre underlag: Utomhus, inomhus och på sand. Sporten skapades 1968 av studenter vid Columbia High School i New Jersey. Då sporten skapades av individer i en tid av ifrågasättande av etablissemang och auktoriteter har detta kommit att påverka sportens utformning, framförallt i det att sporten saknar domare. Istället för domare är fair play, "spirit of the game", inskrivet i reglerna, och spelarna kan därmed döma själva. Termen frisbee används ofta för att beskriva alla typer av discar som kastas. Frisbee är dock varumärkesskyddat av Wham-O inc. och utövare av discsporter såsom Ultimate och Discgolf använder därför oftast ordet "disc".

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015