Fedora Hattar

4 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Fedora Hattar så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Fedora Hattar så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Fedora Hattar

Hitta produkter inom kategorin Fedora Hattar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Fedora Hattar.

Fedorahatten är en hatt av filt med markerat brätte och längsledes intryckt hattkrön. Filtmaterialet är framställt av ull eller hår från pälsdjur (vanligtvis kanin). Fram till 1950-talet var det vanligt att män i kostym bar en hatt av denna typ. Al Capone, Humphrey Bogart, The Clash, Indiana Jones, Freddy Krueger, Scatman John, Rorschach, Mr Walker, Johnny Depp och Michael Jackson är några kända bärare av fedorahattar. Från 1980-talet bidrog Indiana Jones till fedorahattens popularitet. Borsalino är en känd italiensk tillverkare. Fedorahatten har sitt namn från Fédora, titeln på en teaterpjäs från 1882 av den franske dramatikern Victorien Sardou.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Vit Gangsterhatt