Sidan innehåller annonslänkar

Disney Mickey Racer Donald racer figure

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Disney Mickey Racer Donald racer figure på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Disney Mickey Racer Donald racer figure inom kategorin Figurer.

Läs mer...
Kategori: Figurer
Artikelnummer: 229453
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Maskerad

Maskerad från Palmer Agencies Ltd

Se alla produkter
Teman

Teman från Papstar

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Wii

Wii (/wiː/) är Nintendos femte stationära spelkonsol och uppföljaren till GameCube.

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

234

234 (CCXXXIV) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Gram

Gram (SI-symbol: g) är en massenhet. Ursprungligen definierades gram som massan av 1 cm3 vatten vid temperaturen 4 °C, men är nu definierad som en tusendel av massan av den internationella kilogram-prototypen. Gram var grundenhet för massa i cgs-systemet, men i SI är det i stället kilogram.