Sidan innehåller annonslänkar

Disney Mickey Racer Goofy racer figure

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Disney Mickey Racer Goofy racer figure online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Disney Mickey Racer Goofy racer figure i kategorin Figurer här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Figurer
Artikelnummer: 229454
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hem

Hem från Ballongkungen AB

Se alla produkter
Kort

Kort från Pictura

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Retro

Retro (franska rétro, från rétrospectif, bakåtblickande, ytterst från latin) syftar på att inpireras av eller intressera sig för en tidigare eras trender, moden eller teknologi. Man talar till exempel om retromode, retroanu, retrobilar och retrodatorer. Den som gillar det som är retro kallas för retrofil, och behöver inte själv ha varit med om den tid som favoriseras. När ett flygbolag har ett flygplan målat enligt gammal grafisk profil kallas det retrojet. Inom mode syftar retro på nyproducerade plagg i en stil inspirerad av tidigare tidsperiod. Termen vintage syftar däremot på plagg som faktiskt tillverkats under den specifika tidsperioden. I svenskan har även ordet retro ibland använts som förkortning för retroaktiv, främst retrolön för retroaktiv lön. Inom fotografi används termen repro för nytillverkning av fotografi baserad på en äldre förlaga.

Kortspel

Kortspel är bordsspel som spelas med spelkort. Kortspelandet tros ha uppstått i Kina och kom till Europa via handelsresande från Asien på 1300-talet.