Disney The Lady and the Tramp Lady plush toy 30cm

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Disney The Lady and the Tramp Lady plush toy 30cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Disney The Lady and the Tramp Lady plush toy 30cm i kategorin Figurer här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Figurer
Artikelnummer: 229573
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Teman

Teman från EDCO

Se alla produkter
Home  Garden

Home Garden från SBM Company / Bayer Garden

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Camp

Camp är ett engelskt uttryck som syftar på en kulturell stil med inslag av kitsch. Camp kan vara omedveten, och uppfattas då ofta som ett uttryck för bristande sofistikation, eller avsiktlig, och har då vanligen humoristiska eller ironiska inslag. Camp är ett tydligt inslag i samtida populärkultur. Avsiktlig camp är kanske särskilt framträdande inom gayrörelsen. Fabio, fotomodell känd från omslag på romantiska böcker, har en personlighet och stil som ibland uppfattas som ett typiskt exempel på camp.

Home

Home kan syfta på: Home (sång) – en singel av Daughtry Home – singel av Basshunter Playstation Home – en del av Playstation Network Home – en variant av ett skotskt efternamn, se Hume (efternamn) Home (film) – en amerikansk datoranimerad film från 2015

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.