Trick 'r Treat Plastic Replica 1/1 Sam Bitten Lollipop

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Trick 'r Treat Plastic Replica 1/1 Sam Bitten Lollipop på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Trick 'r Treat Plastic Replica 1/1 Sam Bitten Lollipop inom kategorin Figurer.

Kategori: Figurer
Artikelnummer: 240533
Visa fler

Från kunskapsbanken

3rd

3rd är en EP/singel av den finländska rockgruppen The Rasmus (då kända som bara "Rasmus"), utgiven i augusti 1996 på Warner Music Finland. Precis som 2nd består 3rd av två låtar som senare hamnade på debutalbumet Peep i september samma år. Då skivan gavs ut endast i sitt cd-fodral utan omslag eller baksida, är det inte mycket man känner till om den. Dock kan man anta att informationen är densamma som från albumet Peep där båda låtarna också finns med. 3rd var den enda EP:n från Peep-eran med en låt som kom med på Finlands singellista, nämligen coverlåten Ghostbusters som nådde åttonde plats. cd-omslaget ritades av medlemmarna och föreställer samma blåa figur som på 1st.

110

110 (CX) var ett normalår som började en tisdag i den julianska kalendern.

Samurai

För samurajkrigare i Japan, se Samuraj.Samurai var en svensk serietidning med mangaserier, utgiven av Epix åren 1988–1992. Huvudserie var Ensamvargen (Kozure Ōkami, 子連れ狼) av Kazuo Koike och Goseki Kojima. Tidningen innehöll även Kamui av Sanpei Shirato. Man publicerade även ett avsnitt av pseudomangan Usagi Yojimbo av Stan Sakai, innan den serien fick en egen tidning.