Sidan innehåller annonslänkar

Trick R Treat Ultimate Sam figure 13cm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Trick R Treat Ultimate Sam figure 13cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Trick R Treat Ultimate Sam figure 13cm inom kategorin Figurer.

Kategori: Figurer
Artikelnummer: 235803
Visa fler

Från kunskapsbanken

3rd

3rd är en EP/singel av den finländska rockgruppen The Rasmus (då kända som bara "Rasmus"), utgiven i augusti 1996 på Warner Music Finland. Precis som 2nd består 3rd av två låtar som senare hamnade på debutalbumet Peep i september samma år. Då skivan gavs ut endast i sitt cd-fodral utan omslag eller baksida, är det inte mycket man känner till om den. Dock kan man anta att informationen är densamma som från albumet Peep där båda låtarna också finns med. 3rd var den enda EP:n från Peep-eran med en låt som kom med på Finlands singellista, nämligen coverlåten Ghostbusters som nådde åttonde plats. cd-omslaget ritades av medlemmarna och föreställer samma blåa figur som på 1st.

Ultimate

Ultimate, tidigare känt som ultimate frisbee, är en lagsport som spelas med en frisbee. Under spelet passas frisbeen mellan lagkamraterna, att springa med frisbeen är inte tillåtet. Mål görs genom att frisbeen fångas i ett målområde, likt en touch-down i amerikansk fotboll. Sporten spelas på tre underlag: Utomhus, inomhus och på sand. Sporten skapades 1968 av studenter vid Columbia High School i New Jersey. Då sporten skapades av individer i en tid av ifrågasättande av etablissemang och auktoriteter har detta kommit att påverka sportens utformning, framförallt i det att sporten saknar domare. Istället för domare är fair play, "spirit of the game", inskrivet i reglerna, och spelarna kan därmed döma själva. Termen frisbee används ofta för att beskriva alla typer av discar som kastas. Frisbee är dock varumärkesskyddat av Wham-O inc. och utövare av discsporter såsom Ultimate och Discgolf använder därför oftast ordet "disc".

Samurai

För samurajkrigare i Japan, se Samuraj.Samurai var en svensk serietidning med mangaserier, utgiven av Epix åren 1988–1992. Huvudserie var Ensamvargen (Kozure Ōkami, 子連れ狼) av Kazuo Koike och Goseki Kojima. Tidningen innehöll även Kamui av Sanpei Shirato. Man publicerade även ett avsnitt av pseudomangan Usagi Yojimbo av Stan Sakai, innan den serien fick en egen tidning.