Produkter från Firewire

1 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Firewire så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Firewire så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Firewire

Hitta produkter inom kategorin Firewire till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Firewire.

Firewire är Apples namn på tekniken IEEE 1394 för seriell högkommunikationskoppling som används till och från datorutrustning, till exempel överföring av information från digitala videokameror. Tekniken utvecklades under ledning av Apple tillsammans med bland andra Texas Instruments, IBM och Sony. Andra benämningar på tekniken är i.LINK (av Sony) och DV (av Panasonic). IEEE 1394 var ett tekniskt bättre alternativ till USB, men har blivit mindre utbrett eftersom hårdvarukostnaden är högre. Licensavgifter har angivits som en annan faktor som avskräckt tillverkare från tekniken. Den utgör emellertid endast 25 cent per hub, men ibland har det förekommit rykten om klart högre kostnader.1999 började Apple sälja datorer med FireWire inbyggt. 2008 började Apple fasa ut tekniken. 2011 lanserade Apple en ny höghastighetsöverföringsteknik vid namn Thunderbolt

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
DELTACO Firewirekabel 6-pin hane - hane, 2m