Sidan innehåller annonslänkar

POP 007 M From Goldeneye #800


Jämför produkt POP 007 M From Goldeneye #800 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten POP 007 M From Goldeneye #800 i kategorin Funko Pop här hos oss.

Från kunskapsbanken

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

Abomination

Abomination, egentligen Emil Blonsky, tecknad superskurk från Marvel Comics skapad av Stan Lee och Gil Kane och en av Hulks återkommande fiender. Precis som Hulk är han grön och en produkt av gammastrålning men har ett mer reptillikt utseende. Han uppträdde första gången i Tales to Astonish #90. Han är även med i filmen The Incredible Hulk (2008), där han spelas av Tim Roth.

From

Se fromhet för egenskapen. From är ett svenskt efternamn, som kan stavas på olika sätt. Den 31 december 2012 fanns det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna From 1 368 Frohm 272 Fromm 59 Froom 6Tillsammans blir detta 1 705 personer. Namnformen From har använts som ett svenskt soldatnamn, medan stavningen Fromm inte minst förekommer i Tyskland.

Goldeneye

Goldeneye är en brittisk-amerikansk film om MI6-agenten James Bond från 1995. Det är den första Bondfilmen med Pierce Brosnan i huvudrollen, och den första av de två som är regisserade av Martin Campbell. Det är den 17:e delen i filmserien.

800

800 (DCCC) var ett skottår som började en onsdag i den Julianska kalendern.