POP 8-Bit A Nightmare On Elm Street Freddy Krueger #22


Jämför produkt POP 8-Bit A Nightmare On Elm Street Freddy Krueger #22 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten POP 8-Bit A Nightmare On Elm Street Freddy Krueger #22 i kategorin Funko Pop här hos oss.

Från kunskapsbanken

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

20-talet

Den här artikeln handlar om det tredje årtiondet i den kristna tideräkningen, åren 20-29 e.Kr. För andra årtionden, som benämns 20-talet, se respektive århundrades artikel för detta, till exempel 1920-talet och 2020-talet.20-talet var det tredje årtiondet e.Kr. Det började 1 januari 20 e.Kr. och slutade 31 december 29 e.Kr.

Abandoned

Abandoned är en amerikansk thrillerfilm från 2010 i regi av Michael Feifer. Huvudrollen som Mary spelas av Brittany Murphy, vilken blev Murphys sista roll.

Street

Street kan syfta på: Street (skating) – en typ av skateboardåkning

22

22 (XXII) var ett normalår som började en torsdag i den julianska kalendern.