Sidan innehåller annonslänkar

POP Die Hard John Mcclane #667


Beställ POP Die Hard John Mcclane #667 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten POP Die Hard John Mcclane #667 inom kategorin Funko Pop.

Från kunskapsbanken

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

Die

Die (occitanska: Diá) är en kommun i departementet Drôme i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike. Kommunen ligger i kantonen Die som tillhör arrondissementet Die. År 2019 hade Die 4 718 invånare.

Hard

Hard kan syfta på följande platser:

Johnson

Johnson är ett vanligt efternamn i stora delar av världen, framför allt i engelskspråkiga länder. I Sverige förekommer efternamnet Johnson som en stavningsvariant till det vanliga namnet Jonsson och med samma uttal som detta. Andra stavningsvarianter till Jonsson är bl.a. Jonson, Johnsson och Jonzon. Personer med efternamnet Johnson med nordisk anknytning, i huvudsak svenskar och andra nordbor, men också svenskamerikaner, har därför förts upp i artikeln om efternamnet Jonsson i tillägg till att de är med här.