Sidan innehåller annonslänkar

POP Disney Make A Wish Minnie Mouse MT


Jämför produkt POP Disney Make A Wish Minnie Mouse MT online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten POP Disney Make A Wish Minnie Mouse MT i kategorin Funko Pop här hos oss.

Från kunskapsbanken

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

Disney

Disney eller Walt Disney kan syfta på: Disneyfilm – filmer från Walt Disney Company Disneyserier – tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company av staber med kreatörer runt om i världen

20-talet

Den här artikeln handlar om det tredje årtiondet i den kristna tideräkningen, åren 20-29 e.Kr. För andra årtionden, som benämns 20-talet, se respektive århundrades artikel för detta, till exempel 1920-talet och 2020-talet.20-talet var det tredje årtiondet e.Kr. Det började 1 januari 20 e.Kr. och slutade 31 december 29 e.Kr.

Skämtartikel

En skämtartikel är en typ av leksak som går ut på att göra en annan person löjlig, bortgjord och/eller lurad. Själva skämtet genomförs antingen genom att lura den andra personen att bete sig på ett visst sätt eller genom att försöka få personen att tro att verkligheten ter sig på ett sätt som den egentligen inte gör. En klassisk skämtartikel är blomman på kavajslaget som sprutar vatten. Blomman är i själva verket konstgjord och kopplad till en slang och en liten pump som bäraren av blomman trycker på när den vill spruta. Andra exempel är spik genom fingret, spya på golvet, lösnäsa och pruttkudde. Även sådana saker som klipulver och nyspulver kan räknas hit. Klipulver är ett pulver som har en förmåga att få personen som utsätts för det att få en kliande känsla på det ställe som klipulver apterats. Klipulver kan tillverkas av luddet som omger de frön man finner i nypon. Som nyspulver kan man använda mald vitpeppar.