Sidan innehåller annonslänkar

POP figure Bakugan Shun


Beställ POP figure Bakugan Shun på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten POP figure Bakugan Shun inom kategorin Funko Pop.

Från kunskapsbanken

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

Shunga

Shunga (japanska: 春画?; svenska: vårbilder ) är en motivkrets med bilder av erotisk karaktär inom den japanska genren Ukiyo-e. Erotiska bilder blev populära på 1700-talet, under Edoperioden, och dessa träsnitt samlades ofta i bokform med upplagor uppemot tusentalet. Begreppet Shunga som beteckning för denna genre började användas på 1800-talet, under Meijiperioden. Parallellt infördes begreppet shunbon (春本, vårböcker) för böcker med pornografiskt innehåll. År 1910 förbjöds i Japan framställning, försäljning och innehav av obscena bilder. Till 1986 var det förbjudet att publicera sådana bilder och att ställa ut dem offentligt. Först 1984 publicerades i Japan den första boken med Shunga i modern tid.