Sidan innehåller annonslänkar

POP figure Bunny Yellow


Jämför produkt POP figure Bunny Yellow online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten POP figure Bunny Yellow i kategorin Funko Pop här hos oss.

Från kunskapsbanken

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

Bunny

Bunny är en civil parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Nottinghamshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 160 km norr om huvudstaden London. Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 8 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 17 °C, och den kallaste är december, med 0 °C.

Yellow

Yellow kan syfta på: Yellow (EP) – debut-EP från 2018 av Nova Millers Yellow (film, 1998) – en film från 1998 i regi av Chris Chan Lee Yellow (film, 2006) – en film från 2006 i regi av Alfredo De Villa Yellow (film, 2012) – en film från 2012 i regi av Nick Cassavetes Yellow (manga) – en fyra volymer lång yaoi-manga av Makoto Tateno Yellow (musikalbum) – ett studioalbum från 2016 av det japanska rockbandet Scandal Yellow (sång) – en låt skriven av bandet Coldplay