POP figure Disney Toy Story 4 Bunny Flocked Exclusive


Beställ POP figure Disney Toy Story 4 Bunny Flocked Exclusive på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten POP figure Disney Toy Story 4 Bunny Flocked Exclusive inom kategorin Funko Pop.

Från kunskapsbanken

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

Disney

Disney eller Walt Disney kan syfta på: Disneyfilm – filmer från Walt Disney Company Disneyserier – tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company av staber med kreatörer runt om i världen

104

104 (CIV) var ett skottår som började en måndag i den julianska kalendern.

Bunny

Bunny är en civil parish i Storbritannien. Den ligger i grevskapet Nottinghamshire och riksdelen England, i den södra delen av landet, 160 km norr om huvudstaden London. Kustklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 8 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 17 °C, och den kallaste är december, med 0 °C.