POP figure Ghostbusters Afterlife Mini Puft With Cocktail Umbrella


Jämför produkt POP figure Ghostbusters Afterlife Mini Puft With Cocktail Umbrella online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten POP figure Ghostbusters Afterlife Mini Puft With Cocktail Umbrella i kategorin Funko Pop här hos oss.

Från kunskapsbanken

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.

Cocktail

Cocktail (engelska för tuppstjärt) är en receptbunden drink, blandad av olika sorters spritdrycker, vin och eventuellt andra alkoholhaltiga eller alkoholfria komponenter. Ibland dekoreras en cocktail med så kallat cocktailbär eller drinkparasoll. Den första cocktailen blandades i USA på 1800-talet. Cocktailseden blomstrade särskilt under mellankrigsåren, då cocktailpartyt blev populärt som umgängesform. Några av de vanligaste cocktailarna är Tom collins, Whiskey sour, Old fashioned, Daquiri och Cosmopolitan.