Sidan innehåller annonslänkar

POP figure Iron Man Stan Lee Exclusive


Jämför produkt POP figure Iron Man Stan Lee Exclusive online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten POP figure Iron Man Stan Lee Exclusive i kategorin Funko Pop här hos oss.

Från kunskapsbanken

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

Germany

Germany kan avse: Germany Township, Pennsylvania Germany Valley – West Virginia Germany 1985 – ett datorspel med krigstema, publicerat 1983 av Strategic Simulations, Inc.

Estancia

En estancia är det spanskspråkiga ordet för boning, vistelseort. I vissa delar av Sydamerika, särskilt Argentina, är det benämningen på större lantgårdar och jordegendomar som uteslutande är avsedda för boskapsskötsel och mejerihantering. Deras ägare kallas estanciéros. Motsvarigheten till en estancia i Nordamerika är en ranch.Gaucho, motsvarigheten till en nordamerikansk cowboy, är en arbetare i tjänst på lantgård i Sydamerika som är sysselsatt med boskapsskötsel. Många städer och byar, huvudsakligen men inte enbart i Latinamerika, växte upp ur sådana egendomar och har därför motsvarande namn, till exempel: Estância i Sergipe, Brasilien Estancia (Iloilo) i provinsen Iloilo, Filippinerna. Estancia El Brete, Salta Province, Argentina