POP figure Jimi Hendrix Live in Maui Jacket


Beställ POP figure Jimi Hendrix Live in Maui Jacket på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten POP figure Jimi Hendrix Live in Maui Jacket inom kategorin Funko Pop.

Från kunskapsbanken

Popcorn

Popcorn är stärkelserika, torkade majskorn som hettas upp så att skalet sprängs av ångtrycket och bildar fluffiga gulvita tilltugg. Denna procedur kallas populärt för poppning (att poppa). Popcorn tillverkas av så kallad puffmajs eftersom vanliga majskorn har ett för mjukt skal för att kunna bygga upp det tryck som behövs.

Live

Live kan syfta på: Levande musik – musik som framförs av mänskliga musiker Live (musikgrupp) – en amerikansk rockgrupp från York, Pennsylvania Windows Live – ett märkesnamn på en uppsättning tjänster och mjukvaror av Microsoft

Abomination

Abomination, egentligen Emil Blonsky, tecknad superskurk från Marvel Comics skapad av Stan Lee och Gil Kane och en av Hulks återkommande fiender. Precis som Hulk är han grön och en produkt av gammastrålning men har ett mer reptillikt utseende. Han uppträdde första gången i Tales to Astonish #90. Han är även med i filmen The Incredible Hulk (2008), där han spelas av Tim Roth.