Sidan innehåller annonslänkar

Disney Minnie set 2 broochs

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Disney Minnie set 2 broochs på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Disney Minnie set 2 broochs inom kategorin Gadgets.

Läs mer...
Kategori: Gadgets
Artikelnummer: 232957
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Miljöcenter AB

Se alla produkter
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Fancydresswarehouse

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

International

International kan syfta på: International League – en basebolliga International (musikalbum) – ett musikalbum av Hootenanny Singers International – amerikanskt bilmärke, se International Harvester

16

16 (XVI) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.