Sidan innehåller annonslänkar

Disney Pixar Trivia Quiz

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Disney Pixar Trivia Quiz online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Disney Pixar Trivia Quiz i kategorin Gadgets här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Gadgets
Artikelnummer: 162564
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från Acreto

Se alla produkter
Herrdräkter

Herrdräkter från Widmann S.r.l.

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

2000

2000 (MM) var ett skottår som började en lördag i den gregorianska kalendern. 2000 nämns oftare med prefixet "år" än andra årtal, antagligen för att skilja årtalet från andra betydelser av 2000. Året utropades till Internationella fredskulturåret och världsmatematikåret.

Museum

Ett museum är en offentligt tillgänglig samling av systematiskt ordnade föremål som ofta är av naturhistorisk, kulturhistorisk, konstnärlig eller teknisk art. Museologi är vetenskapen om museernas verksamhet. Syftet med ett museum är att samla och bevara objekt av betydelse för att visa för allmänheten. Offentliga museer kan visa objekt genom tillfälliga eller permanenta utställningar.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.