Sidan innehåller annonslänkar

DNK Germany Stamp Catalog

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt DNK Germany Stamp Catalog online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten DNK Germany Stamp Catalog i kategorin Gadgets här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Gadgets
Artikelnummer: 171738
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Home  Garden

Home Garden från RED NO1®

Se alla produkter
Teman

Teman från Papstar

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bluetooth

Bluetooth (engelska för Blåtand), blåtandsteknik, är en standard för trådlös, kortväga kommunikation mellan till exempel headset och mobiltelefon eller mellan tangentbord och dator. Bluetooth 1.0 släpptes år 1999. År 2010 kom det första stödet för lågenergivarianten Bluetooth LE, som snabbt blev populär. Bluetooth 5 som släpptes år 2016 var helt fokuserad på LE. Standarden har fått sitt namn efter den danske vikingakungen Harald Blåtand.

40

40 (XL) var ett skottår som började en fredag i den julianska kalendern.

Android

En android är en robot som är gjord för att efterlikna en människa. Ordet kommer från grekiska: "andro-" man + "eides" form.Nordisk familjebok från 1876 och 1904 beskriver en android enligt följande:

Iphone

Iphone, av Apple skrivet iPhone, är en smartmobil som utvecklats av Apple. Telefonen saknar ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen. Iphone påminner i utseende och funktionalitet om mediaspelaren Ipod Touch. Iphone presenterades för första gången den 9 januari 2007 och Apple har registrerat över 200 nya patent under utvecklingen, men alla har inte hållit mot konkurrenter i rättssammanhang.