Sidan innehåller annonslänkar

ORB Retro Finger Punch Mini Arcade Machine


Jämför produkt ORB Retro Finger Punch Mini Arcade Machine online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ORB Retro Finger Punch Mini Arcade Machine i kategorin Gadgets här hos oss.

Se gärna också

Underwater Disco Lightshow

Aldrig tidigare har det varit så roligt att

Läs mer

Från kunskapsbanken

Retro

Retro (franska rétro, från rétrospectif, bakåtblickande, ytterst från latin) syftar på att inpireras av eller intressera sig för en tidigare eras trender, moden eller teknologi. Man talar till exempel om retromode, retroanu, retrobilar och retrodatorer. Den som gillar det som är retro kallas för retrofil, och behöver inte själv ha varit med om den tid som favoriseras. När ett flygbolag har ett flygplan målat enligt gammal grafisk profil kallas det retrojet. Inom mode syftar retro på nyproducerade plagg i en stil inspirerad av tidigare tidsperiod. Termen vintage syftar däremot på plagg som faktiskt tillverkats under den specifika tidsperioden. I svenskan har även ordet retro ibland använts som förkortning för retroaktiv, främst retrolön för retroaktiv lön. Inom fotografi används termen repro för nytillverkning av fotografi baserad på en äldre förlaga.

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.