Triacle Läderarmband Apple Watch 38/40 Mm Brun

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Triacle Läderarmband Apple Watch 38/40 Mm Brun online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Triacle Läderarmband Apple Watch 38/40 Mm Brun i kategorin Gadgets här hos oss.

Kategori: Gadgets
Artikelnummer: 110625
Visa fler

Från kunskapsbanken

Baywatch

Baywatch var en amerikansk TV-serie som spelades in mellan 1989 och 2001.I centrum står en livräddningsenhet (vid namn Baywatch) i det soliga Los Angeles. Serien har visats i alla kontinenter utom Antarktis. De flesta avsnitten spelades in på den enorma stranden i Santa Monica norr om Los Angeles, men livräddarna flyttade efter några säsonger till paradisiska Hawaii. Två år efter att serien lagts ner återförenades några av Baywatch-stjärnorna och spelade in "återföreningsfilmen" Baywatch Hawaiian Wedding.

Blomma

Blomman är den del av blomväxterna som används för fortplantning. Blommans funktion är att producera frön. Blommor är ofta färgglada eller doftande för att locka till sig insekter så att de kan bli pollinerade.

Brun

För andra betydelser, se Brun (olika betydelser)Brun är benämningen på färger som har en kulörton mellan gult och rött och som är ganska mörka och inte så kulörstarka.