Sidan innehåller annonslänkar
360 Degrees Ltd

Dörrdekoration Galopphäst

Kontrollera pris

Köp nu

Kan du tänka dig en häftigare överraskning än den här dörrdekorationen till någon som älskar hästar? Sätt upp bilden på dörren och bjud på?


Beställ Dörrdekoration Galopphäst på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dörrdekoration Galopphäst inom kategorin Hem.

Läs mer...
Kategori: Hem
Artikelnummer: 62231-1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillverkare

Tillverkare från Smiffys

Se alla produkter
Kort

Kort från Pictura

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Ethernet

Ethernet är en samling standardiserade metoder för att anordna datorkommunikation via kabel med hög hastighet mellan datorer primärt i ett lokalt datornätverk, oftast inom samma fastighet, och är ursprungligen konstruerat av Xerox Corporation år 1976. Ganska snabbt kom Digital Equipment och Intel med i arbetet, och denna trio av företag som framförde Ethernet förkortades DIX. Ethernet standardiseras av IEEE. Standarderna i familjen IEEE 802.3 anger signalering över olika media, det vill säga någon form av koppar- eller fiberkabel. Utöver IEEE 802.3 finns även en standard för logisk länkkontroll LLC (standardiserad i IEEE 802.2), som specificerar flödeskontroll, adressering via MAC-adresser och inkapsling. Denna standard garanterar ett enhetligt beteende för alla Ethernetvarianter i förhållande till överliggande nätverkslager. Standarden IEEE 802.2 används också bland annat av Token Ring (IEEE 802.5).

Kortspel

Kortspel är bordsspel som spelas med spelkort. Kortspelandet tros ha uppstått i Kina och kom till Europa via handelsresande från Asien på 1300-talet.