Sidan innehåller annonslänkar
360 Degrees Ltd

Dörrdekoration Rymdskepp

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Dörrdekoration Rymdskepp online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dörrdekoration Rymdskepp i kategorin Hem här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Hem
Artikelnummer: 59896
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Roliga Prylar

Roliga Prylar från Hisab/Joker Company AB

Se alla produkter
Maskeraddräkter

Maskeraddräkter från Fiestas Guirca

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

International

International kan syfta på: International League – en basebolliga International (musikalbum) – ett musikalbum av Hootenanny Singers International – amerikanskt bilmärke, se International Harvester

16

16 (XVI) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.