Sidan innehåller annonslänkar
ERT Godis

Tutti-Frutti Ringar - 1,7 kg

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Om du älskar tutti-frutti-ringar så pass mycket att det inte räcker med en liten påse tycker vi att du ska satsa på den här jätteburken på 1,7 kg. Det här?


Beställ Tutti-Frutti Ringar - 1,7 kg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tutti-Frutti Ringar - 1,7 kg inom kategorin Hem.

Kategori: Hem
Artikelnummer: 64939-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

17

17 (XVII) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Mayhem

För ordet "mayhem", se mayhem på Wiktionary. För albumet av Imelda May, se Mayhem (musikalbum).Mayhem (också känd som The True Mayhem) är ett norskt black metal-band som grundades 1984. Mayhems medlemmar har skiftat genom åren, men nämnas bör svenske vokalisten Dead, Per Yngve Ohlin (1969–1991) och norske gitarristen Euronymous (Øystein Aarseth) (1968–1993). En klassisk Mayhem-låt är "Freezing Moon", skriven av Dead. Bandets debutskiva, EP:n Deathcrush, gavs ut 1987. Mayhem blev uppmärksammat i press och media i samband med en rad kyrkbränningar, sångaren Deads självmord 1991 och kanske framför allt när gitarristen Euronymous år 1993 knivmördades av Varg Vikernes, basist i samma band.

Kuvert

Ett kuvert är en pappers- eller plastficka med öppning och förslutningsklaff på kort- eller långsidan. Kuvertet kan även förses med en genomskinlig fönsterruta, med placering svarande mot på inlagan anbringad mottagaradress. Fönsterstandarder är V2, H2 och H3. Vanligaste kuvertstorleken är C5 och C4.