Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Stars and Stripes Kostym - 60

-44%

Jämför produkt OppoSuits Stars and Stripes Kostym - 60 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten OppoSuits Stars and Stripes Kostym - 60 i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Produktinformation

Låt alla veta att USA är the place to be och stoltsera in på festen klädd i denna festliga OppoSuit! Den här stiliga outfiten består av en kavaj, ett par byxor och?

Se gärna också

80-tals Joggardress Svart/Rosa/Turkos Maskeraddräkt - Medium

Klä ut dig som om du vore aktiv under 1980-talets mitt med hjälp av denna kungligt snygga joggardress i olika härliga färger. Dressen kommer passa riktigt bra på nästa halloweenfest, men även till gymmet eller spinningpasset )80-tals Joggardress Svart/Rosa/Turkos Maskeraddräkt kommer i fem olika storlekar för vuxna och är tillverkad i polyester. Maskeraddräkten är tillverkad i polyester och får dig att se ut som en riktig 1980-talssnygging - perfekt till maskerad- och halloweenfesten.

Material Polyester
Storlek Small, medium, large, x-large och xx-large vuxen
Inkl. Jacka och byxor
Exkl. Assessoarer

Läs mer

Från kunskapsbanken

Abandoned

Abandoned är en amerikansk thrillerfilm från 2010 i regi av Michael Feifer. Huvudrollen som Mary spelas av Brittany Murphy, vilken blev Murphys sista roll.

Kostym

Kostym kan syfta på: Kostym (dräkt) – en typ av dräkt bestående av kavaj, långbyxor samt eventuellt även en väst i samma tyg Kostym (utklädnad) – kostym för en maskerad Scenkostym – de kläder och accessoarer som en skådespelare bär för att gestalta en rollfigur Kostym – kläder från en historisk epok i till exempel genre- och historiemåleri och kostymfilmer, se tidsenlig klädsel

360

360 (CCCLX) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.