Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Strong Force Kostym - 58

-44%

Beställ OppoSuits Strong Force Kostym - 58 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten OppoSuits Strong Force Kostym - 58 inom kategorin Herrdräkter.

Produktinformation

Är temat Star Wars och du har svårt att välja vilken av alla awesome karaktärer du ska klä ut dig till? Välj alla och ingen på samma gång! Den här kostymen?

Se gärna också

Marockansk Sultan Maskeraddräkt - Large

Om du anser dig själv ha en härskartitel, det vill säga Sultan, ja då är det ingen frågan om vilken maskeraddräkt du skall bära på maskeraden. Givetvis är det denna mäktiga och coola sultandräkt! Allt som krävs för att vara en riktig Sultan medföljer!Marockansk Sultan Maskeraddräkt kommer i fem olika storlekar för vuxna och är tillverkad i polyester. Medföljer gör en dräkt med kappa och huvudstycke. Notera att ingenting annat medföljer.

Material Polyester
Storlek Small, medium, large, x-large och xx-large vuxen
Inkl. Dräkt med kappa och huvudstycke
Exkl. Accessoarer

Läs mer

Från kunskapsbanken

Armstrong

Armstrong är ett vanligt engelskt och skotskt efternamn. I USA var namnet vid folkräkningen 1990 det 188:e vanligaste, buret av 132 500 personer (0,053 procent av befolkningen).

Kostym

Kostym kan syfta på: Kostym (dräkt) – en typ av dräkt bestående av kavaj, långbyxor samt eventuellt även en väst i samma tyg Kostym (utklädnad) – kostym för en maskerad Scenkostym – de kläder och accessoarer som en skådespelare bär för att gestalta en rollfigur Kostym – kläder från en historisk epok i till exempel genre- och historiemåleri och kostymfilmer, se tidsenlig klädsel

58

58 (LVIII) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.