Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Superman Kostym - 60


Jämför produkt OppoSuits Superman Kostym - 60 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten OppoSuits Superman Kostym - 60 i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Produktinformation

Strikta tillställningar är till för att färgstarka personligheter ska kunna utmana och liva upp! Vad sägs om att inta studenten, bröllopet eller företagsfesten iförd?

Se gärna också

80-tals Joggardress Svart/Rosa/Turkos Maskeraddräkt - Small

Klä ut dig som om du vore aktiv under 1980-talets mitt med hjälp av denna kungligt snygga joggardress i olika härliga färger. Dressen kommer passa riktigt bra på nästa halloweenfest, men även till gymmet eller spinningpasset )80-tals Joggardress Svart/Rosa/Turkos Maskeraddräkt kommer i fem olika storlekar för vuxna och är tillverkad i polyester. Maskeraddräkten är tillverkad i polyester och får dig att se ut som en riktig 1980-talssnygging - perfekt till maskerad- och halloweenfesten.

Material Polyester
Storlek Small, medium, large, x-large och xx-large vuxen
Inkl. Jacka och byxor
Exkl. Assessoarer

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kostym

Kostym kan syfta på: Kostym (dräkt) – en typ av dräkt bestående av kavaj, långbyxor samt eventuellt även en väst i samma tyg Kostym (utklädnad) – kostym för en maskerad Scenkostym – de kläder och accessoarer som en skådespelare bär för att gestalta en rollfigur Kostym – kläder från en historisk epok i till exempel genre- och historiemåleri och kostymfilmer, se tidsenlig klädsel

360

360 (CCCLX) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.