Sidan innehåller annonslänkar

OppoSuits Zombiac Kostym - 62


Beställ OppoSuits Zombiac Kostym - 62 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten OppoSuits Zombiac Kostym - 62 inom kategorin Herrdräkter.

Produktinformation

Ska alla vänner klä ut sig till zombies och varulvar på halloweenfesten? Stick ut ur mängden med denna häftiga Opposuit! Kom riktigt stilig till festen samtidigt som du är?

Se gärna också

Marockansk Sultan Maskeraddräkt - Medium

Om du anser dig själv ha en härskartitel, det vill säga Sultan, ja då är det ingen frågan om vilken maskeraddräkt du skall bära på maskeraden. Givetvis är det denna mäktiga och coola sultandräkt! Allt som krävs för att vara en riktig Sultan medföljer!Marockansk Sultan Maskeraddräkt kommer i fem olika storlekar för vuxna och är tillverkad i polyester. Medföljer gör en dräkt med kappa och huvudstycke. Notera att ingenting annat medföljer.

Material Polyester
Storlek Small, medium, large, x-large och xx-large vuxen
Inkl. Dräkt med kappa och huvudstycke
Exkl. Accessoarer

Läs mer

Från kunskapsbanken

Kostym

Kostym kan syfta på: Kostym (dräkt) – en typ av dräkt bestående av kavaj, långbyxor samt eventuellt även en väst i samma tyg Kostym (utklädnad) – kostym för en maskerad Scenkostym – de kläder och accessoarer som en skådespelare bär för att gestalta en rollfigur Kostym – kläder från en historisk epok i till exempel genre- och historiemåleri och kostymfilmer, se tidsenlig klädsel