Hippie maskerad

1 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Hippie maskerad, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Hippie maskerad. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Hippie maskerad går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Sortera

Hippie maskerad

Hitta produkter inom kategorin Hippie maskerad till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hippie maskerad.

Hippie är en subkultur. Hippiekulturen uppstod under 1960-talet och den typiska bilden av en hippie är en person med långt hår. Personer med anknytning till hippiekulturen blev främst kända för att kämpa för fred och miljöfrågor med slogans som flower power och make love, not war. Andra saker som ofta förknippas med hippiekulturen är en positiv inställning till medvetenhetsutvidgande droger, indisk kultur, astrologi och en säregen klädstil. En föregångare till hippierörelsen var beatnikrörelsen under det sena 1950-talet med bland annat författaren Jack Kerouac och poeten Allen Ginsberg, och deras bohemiska livsstil och livsfilosofi, delvis inspirerad av zenbuddhismen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Hippie Accessoarer Set