Sidan innehåller annonslänkar

Duellen Sällskapsspel


Beställ Duellen Sällskapsspel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Duellen Sällskapsspel inom kategorin Högtider.

Produktinformation

Ett spännande familjespel fylld av hela 100 olika utmaningar Dra ett kort från högen läs upp utmaningen och välj din motståndare Nu ska du och din motståndare tävla om vem som bäst kan utföra... .

Se gärna också

Vattenglidbana Dubbel

Rolig dubbel vattenbana för rolig vattenlek och vattenaktivitet perfekt för alla barn som vill ha en skojig Bestway vattenglidbana och leksak till varma dagar under sommarlovet Med en dubbel vattenrutschbana...

Läs mer

Från kunskapsbanken

Sällskapsspel

Sällskapsspel är en hobby eller umgängesform som vanligtvis går ut på att flera personer slår Tärningar, flyttar pjäser på ett bräde eller drar kort i enlighet med spelets regler, med mål att vinna spelet. Det övergripande målet med sällskapsspel är dock att umgås och ha trevligt. Sällskapsspel omfattar inte exempelvis hasardspel, där man spelar om pengar eller egendom, och datorspel. Bland sällskapsspelen finns exempelvis kortspel, brädspel, frågespel, rollspel, konfliktspel, figurspel och tärningsspel. Vissa sällskapsspel liknar sport, på det sättet att de prövar spelarnas fysiska färdigheter, som reaktionsförmåga och precision.

Nicotext

Nicotext är ett Stockholmbaserat bokförlag som främst ger ut humorböcker. Nicotext grundades år 2003 och ger ut lättsamma livstilsböcker och spel för unga. Den första boken, Nicos filmreplikbok, såldes i 35 000 exemplar vilket möjliggjorde för förlaget att växa och två år efter grundandet gav förlaget under ett år ut elva titlar i Sverige och åtta genom sin filial i USA.Bakom förlaget står Fredrik Colting och Carl-Johan Gadd. Under pseudonymen John David California gav Colting 2009 ut en uppföljare till J.D. Salingers Catcher in the Rye med titeln 60 Years Later: Coming Through The Rye och blev därefter stämd av Salinger.