Hurtsar

19 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Hurtsar? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Hurtsar. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Hurtsar så har du kommit rätt.
Sortera

Hurtsar

Hitta produkter inom kategorin Hurtsar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hurtsar.

En hurts eller hutsch (av engelska hutch) är en sluten förvaringsenhet vars höjd oftast inte överstiger normal bordshöjd. Den är avsedd att placeras under eller intill en bordsenhet, endera fristående eller fastmonterad. En hurts liknar alltså en byrå, det vill säga en rätblocksformad möbel med utdragbara lådor. Skillnaden mot en byrå är att hurtsen är mindre, vanligen ämnad att förvara kontorsmateriel i, samt endast har en kolumn lådor. Ofta är möbeln hjulförsedd och ses ihop med ett skrivbord. Ordet "hurts" ska inte förväxlas med "syhurts" som syftar till en chiffonjé anpassad för sytillbehör.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Lådhurts Dahlia - Vit